Sweet soul saturday + Grymt tips! ✫ | SARA LEO

SARA LEO

Annons

Sweet soul saturday + Grymt tips! ✫

Godmorgon GODBITAR!❥

Idag är det lördag och jag är redo för ett gympass! Idag vankas intervaller på löpbandet och det ska jag göra för att: Bli bättre på löpning & öva upp min kondition. 

_DSC0352_Fotor

Inget annat! Målet idag är verkligen bara att svettas och känna pulsen höjas. Några andra mål jag har just nu är:

Äta mer frukt & grönt och lägga till mer vardagsmotion. Jag försöker därför inte ta bilen korta sträckor och igår kväll åt jag lite frukt framför tv:n. För mig är inre hälsa viktigt, när det verkligen gäller den fysiska biten men däremot är den mentala biten mycket viktig också.

_DSC0360_Fotor

Följ din magkänsla! Säger kroppen ”åh jag vill vara mer nyttig denna vecka”. KÖR på! Säger kroppen ”mums jag vill ha choklad”, amen KÖR på det då!! ✫

Vi måste finna en balans, vi måste tillåta oss att gå på våra känslor. Är det svettiga pass, timmar i gymmet och broccoli denna vecka eller är det godisbitar och serier? Eller är det kanske en mix av båda?

_DSC0363_Fotor

Det bästa jag gör just nu, det är att ta en dag i taget. Idag ska jag springa intervaller och äta grönt. Vad som sker imorgon, ja det behöver jag inte klura på nu. Försök ta dagen för vad den är. på så sätt blir alla mål lättare. Som jag nämnt förut: sätt inte upp en plan att till exempel ”göra sit-ups varje dag i tre veckor”, utan ta varje dag som kommer och tänk ”idag ska jag göra tjugo sit-ups”.

Det gör dig både lugnare och lyckligare och jag hoppas verkligen du kan ta ÅT dig av detta tips för det är GULD värt!

Ha en uuuunderbaaar lördag nu alla fina ni!

KRAM, Sara ❥

Rekommenderat inlägg: Såhär ser jag på träning idag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats