Morgon på ✭-by | SARA LEO

SARA LEO

Annons

Morgon på ✭-by

06:25 satt jag i bilen på väg till jobbet. Jag jobbar på Starby Hotell i hotell i Vadstena och idag var det mitt uppdrag att fixa lite söndagsfrukost åt våra helggäster. Passet gick över förväntan och jag blev klar tidigare än planerat! Såå skönt.

_DSC0365_Fotor

Med lite lunch i magen satte jag i vanlig ordning på kaffekokaren men i OVANLIG ordning satt jag på trappen och läste bok. Det är en sådan magisk vårkänsla över den här dagen. Ska ut på en promenad sedan tänker jag.

_DSC0371_Fotor

Det här är andra boken jag läst av Paul Arden nu. Han är grym. Rekommenderar den, verkligen ett boktips till dig som är intresserad av nytänkande, målsättning och behöver extra motivation ✭

Min dag är alltså en ganska vanlig söndag men jag njuter för fullt. Det är något med våren, jag får en annorlunda känsla i hela kroppen. Eller så är det för jag snart tar studenten och ska utomlands om en vecka? Eller kanske är det bara koffeinet från kaffet? 😉

Vem vet, inte jag! Huvudsaken är att vi mår bra. Jag hoppas Du med gör det. Var tacksam över allt du har, allt du åstadkommit och glöm inte bort hur mycket möjligheter Du har att ta här i livet. Ingenting är omöjligt och varje steg är ett viktigt steg. Tro på dig själv och ÄG din egen lycka!

Rekommenderat inlägg: Här har Du lycka i en mening.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats