Mindset: Därför ska du aldrig ge upp!!★ | SARA LEO

SARA LEO

Annons

Mindset: Därför ska du aldrig ge upp!!★

Våga ta risker, våga bryta mönster, öppna nya dörrar, kliva över trösklar och upptäcka nya världar.

Mindset.

Vad är ett bra mindset? Fundera på det. Vad är ett bra mindset för Dig? För mig är det jävlar anamma, viljan att fortsätta, inte ge upp och se ”ljuset i tunneln”. För efter varje tunnel finns ett ljus, så är det faktiskt. Jag såg en fantastisk metafor i en bok en gång, som handlar om att inte ge upp. Det löd ungefär såhär: ”Om du åker från New York till LA på natten, ser du bara ett par meter framför din bil med hjälp av ljusen men du tar dig hela vägen till LA”.

_DSC0181_Fotor

Ibland upplever vi att det ser mörkt ut, vi upplever att vi fastnat i ett träsk och står och stampar på samma ruta. Vi kan vara en millisekund ifrån att ge upp och ibland har vi, tyvärr, även gjort det. Att ha ett positivt mindset handlar inte om att alltid göra det man vill utan att se det positiva även i det svåra och tunga. Jag slår vad om att varenda en av de mest framgångsrika människorna i världen har stött på hundratals hinder. Vissa mindre, andra större.

Du springer. Du springer på en hinderbana. Du tar dig framåt, tar dig över hindret. Du sätter fart åt ett annat håll, passerar nästan hinder. Hinder, efter hinder. Till slut tar Du dig i mål, lyckligare än någonsin. 

Hindret är en del av vägen. Hindret är inte en stoppskylt, det är en del av resan, en del som borde ses som en återvändsgränd. Det är en vägvisare. Du kanske är på snudd mot din dröm men har testat en väg, som inte hade fungerat. Då uppkommer ett hinder, det berättar att: vänd om, ta en annan väg, det här är nog inte så bra för dig.

Efter varje hinder blir du starkare, eller hur? Efter varje hinder på hinderbanan får du mer erfarenhet hur det känns att hoppa över och efter mycket träning har du fått in rätt teknik.

Det finns en bild jag brukar tänka på när det gäller motivation. Gånger jag känt att nej, nu ger jag upp.

Three-feet-from-gold

Jag tycker bara den är SÅ BRA!

När man ser denna bild vill, i alla fall jag, bara gå fram till mannen och skrika: Nej! Ge INTE upp, du är så nära. Kolla hur långt du kommit, du kan inte ge upp nu!

Tänk om mannen hade haft den inre rösten för sig själv. Tänk om DU också kan skapa den inre rösten för dig själv?

Om du sitter och tänker att nej nu känns det piss, jag hatar detta, det kommer aldrig gå, varför blir det alltid såhär? Jag skiter i det. DÅ vill jag att du tänker på varför du började från första början? Varför började du i den där sporten? Varför sökte du den där utbildningen? Varför började du jobba helger? Det finns alltid något som kan driva dig framåt, i allt du gör. Du kan alltid påminna dig om något gott. Speciellt om det handlar om stora mål och drömmar. Jag menar det hade aldrig varit en dröm om det inte var viktigt för Dig?

Så se motgångar som vägvisare eller återvändsgränder. Tänk på ditt slutgiltiga mål, tänk på all tid och glöd du lagt ner. & framför allt: Tänk på hur GRYM Du är och vad du är kapabel att uppnå. Jag har sagt det förr men jag säger det igen: You are capable of anything imaginable. ★

Rekommenderat inlägg: Bygg med drömmen och skapa med målet!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats