Lördagsboost! ❥ | SARA LEO

SARA LEO

Annons

Lördagsboost! ❥

Heej finis!

Kärleksveckan har börjat! Så himla härligt. Nu ska vi sprida kärlek så det bara sjunger om det!

Jag ställde klockan tidigt i morse, vaknade av solsken och var på zumba redan vid 09:15. Det var roligt, lagom svettigt och en väldigt skön start på morgonen. Jag trodde helgen skulle bli väldigt stressig men lyckligtvis var mitt gymnasiearbete nästan klart vilket betyder att jag har mer tid att ägna åt annat 🙂 Jag ska fixa med bloggen, redigera en Youtubevideo, flytta över till pappa och greja lite. Ska även försöka klämma in en kopp kaffe med Elli & Tilda och senare ikväll ska jag träffa Jossan.

Späckad dag men ändå härlig. Solen skiner och jag mår bra. Även denna vecka har varit något tumult men det börjar lägga sig.

lör171

Jag har ätit väldigt mycket godis senaste veckorna och jag känner mig inte snäll mot min kropp. Dessa ämnen och hur mitt blodsocker stiger, sjunker, stiger, sjunker…. Jag blir tröttare och har märkt att godis hjälper mot tröttheten = varning! Vill inte bli sockerberoende. Jag är ju en godisgris därför måste jag försöka hålla fingrarna i styr haha! Nu ska jag försöka äta lite mer frukt och grönt i helgen!

Tips! Ät MER frukt och grönt istället för att tänka ät MINDRE godis. Ta även en dag i taget. Tänk inte att ”jag ska inte äta godis på tre veckor!!” utan tänk istället: Idag ska jag försöka undvika socker 🙂 Mycket bättre för mindsetet!!

lör172

Efter zumban blev jag sååå sugen på fruktsallad. Pressade apelsin (vanlig & blodapelsin) till juice och skar upp apelsin, banan och äpple. Yummy yummy. Vitamin-boost! 😉

lör173

lör174

Nu ska jag fortsätta med denna dag! Hoppas ni får en fantastisk helg. Sprid kärlek och TA HAND OM DIG!

KRAM❥

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats