Låt känslorna kliva av bussen. | SARA LEO

SARA LEO

Annons

Låt känslorna kliva av bussen.

Dåliga dagar finns och dåliga dagar kommer alltid finnas. Det finns hundratals fantastiska knep att vända dagen till det bättre och det är något vi borde utnyttja. Dock är det minst lika viktigt att tillåta alla typer av känslor.

Genom att tillåta och vara medveten om dina känslor skapar du ett annat band till dig själv. Om ångest eller oro kryper på, om du börjar känna dig nedstämd, låg eller ledsen är det viktigt att uppmärksamma det. Genom att stänga inne känslor, inte acceptera dem och trycka bort dem låter vi endast känslorna växa. Växa okontrollerat tills de inte längre går att hantera.

nude cosmetics

Tänk dig att känslorna är ett bröd i ugnen. Det är klart det måste vara i ugnen en stund, bara få vara där, växa sig större och finnas till men någon gång måste Du ta ut brödet. Annars bränns det eller sväller över. Det är exakt likadant med dina känslor. Stänger du de inne tillräckligt länge kommer det en dag komma en utlösande faktor som släpper ut alla känslor när Du egentligen redan skulle kunnat lätta på trycket tidigare.

Du får inte plats med fler folk i en buss om inte folk går av vid rätt hållplats. 

nude cosmetics-2

Se dina stunder som en hållplats. Det händer något som gör dig arg. Låt dig själv vara arg i den stunden. Var arg en stund. Därefter kan Du fortsätta. Ta nästa buss.

För om du alltid går med huvudet högt och inte tillåter din kropp att känna vad den känner finns det en risk att dina sura känslor från gårdagen kryddas på i din irriterande känsla nästa dag och till slut blir du SÅ ledsen för något som Du inte behöver känna ledsamhet för.

Det jag menar är: Försök vara positiv, försök vara glad. Det är fantastiskt. Men. Tvinga dig aldrig. Känslor ska inte tvingas fram, de ska komma naturligt. För lycka och glädje kommer genom att låta känslor bubbla runt. Det kommer framför allt genom att du lär dig känna igen dina känslor och uppmärksammar dem. Det är genom medvetenhet och tillåtande vi kan hantera känslorna bättre och till slut skapa glädje ur ledsamheten. Det kräver tid och övning som allt annat. Nothing worth having comes easy, det är ett citat jag brinner för. Det gäller liksom, ja, allt.

nude cosmetics-3

Ta hand om Dig! Du är så stark!!! ❥

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats