Kärlekslängtan + mini-haul ❥ | SARA LEO

SARA LEO

Annons

Kärlekslängtan + mini-haul ❥

Hej på Dig!

Hur är läget? Hoppas du mår bra, har du också känt vårkänslor? I mitt huvud är det verkligen vår nu! Jag vaknade upp till solsken och bara det gör mig tio gånger piggare. Klockan ringde tidigt trots att jag inte skulle vara i skolan förrän 10:30. Jag var nämligen på gymmet och gick en stund på löpbandet. Lyssnade klart på Mathilda & Andreas podcast och började även lyssna på Alex & Idas ”Sånt är Livet”. SÅ bra podd! Genuina, roliga och vettiga människor! 🙂

Jag hade väldigt mycket tid när jag kom hem så jag satt på soffan med frukost och kaffe framför Gift Vid Första Ögonkastet. Den serien får mig att längta efter kärlek. Jag måste erkänna det. Många dagar trivs jag att bara vara jag, kunna göra mitt och låta allt flyta på meen när jag kollar på denna serie! Asså åh. Give me love. ❥

_DSC0307_Fotor

Morgonen var alltså väldigt exemplarisk och ja, det fortsatte. Den här dagen har varit drömmig. Jag tog en promenad till stan, var på massage, köpte nya vårskor(!!) och fyndade en sport-bh inför resan. Har sagt till mig själv att köpa nya skor men har inte velat förrän våren kommer. Kände att det var dags nu dock!

_DSC0311_Fotor

_DSC0312_Fotor

_DSC0313_Fotor

_DSC0315_Fotor

Har tittat på dessa sååå länge! Ni hittar dem HÄR. & ja, skräll att jag kör på färgstarkt. Eller inte, har en väldigt stark kärlek till färg ❥ (förresten är det någon som har tips på bra redigeringsprogram utöver Photshop? Är ej nöjd med det jag har nu!)

_DSC0323_Fotor

_DSC0324_Fotor

Denna hittade jag inne på HM’s rea! Fynd fynd. Love it! ❥

Dagen är verkligen kanon! Mycket beror på solen men även att jag känner mig väldigt lugn och glad. Jag har lite tankar som snurrar runt men jag känner mig faktiskt inte stressad. Jag tänker mycket mest hela tiden så det finns alltid något att klura på.

Nu ska jag bara försöka ta tag i lite plugg innan friidrottsträningen drar igång.

Ha det KANON! Missa inte veckans inlägg på kärleksveckan! ❥

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats