Bananpankisar! ❥ | SARA LEO

SARA LEO

Annons

Bananpankisar! ❥

Godmorgon goding! ★

Denna dag = ledig dag. Eller ledig och ledig, ledig från skolan! Har en hel del fix här hemma men jag ser fram emot det. Älskar dagar när jag får chansen att vara produktiv. Idag är jag dessutom peppad efter att ha suttit och skrivit av mig lite tankar. Så jag är mer än redo för att få massor gjort. 🙂

Resevlogg del två är på ingång, den laddar för fullt och poppar snart upp på Youtube. Har du glömt prenumerera? Ingen fara, klicka HÄR!

Eftersom jag vaknade rätt tidigt imorse passade jag på att koka en väldigt stor mängd kaffe + stekte bananpankisar! Det är busenkelt. Allt du behöver är 2 ägg och 1 banan. Jag brukar även krydda med lite kanel. Sedan kan Du toppa med vad som helst mellan himmel och jord. Jag valde hallon, kokos och agavesirap (en naturlig sirap).

ons2

ons3

ons4

Missa inte morgonens inlägg, hur du vet om du är på RÄTT VÄG i livet! Spännande och väldigt användbart! ✧

KRAAM, stay possible Leo. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats